Spring til indhold

Find din invitation

Vær opmærksom på at finde den invitation der passer til dig. Du kan vælge mellem synsprofessionel, privat besøgende, forhandler eller forening.

Synsprofessionel

Som synsprofessionel og/eller fagperson i synsverden inviteres du til Synsmessen 2023. Vi byder velkommen til en hel dag med forhandlere og foreninger som alle står klar til at vise dig og dine kollegaer de nyeste og spændende synshjælpemidler. Foreningerne vil præsentere de muligheder og tjenester og interesser som de har og tilbyder. Som noget ret unikt har vi sørget for at Synsmessen 2023 er gratis. Der er altså intet gebyr for deltagelse; du/I skal blot sørge for transporten til Odense Congress Center.

Synsmessen 2023 slår døren op for dig/jer klokken 09:00, torsdag den 20. april. Vi byder velkommen i et stort udstillingslokale i midten af Danmark. Der vil ydermere være god plads og mulighed for at kunne mødes med kolleager og samarbejdspartnere, og udveksle erfaringer.

Allerede fra klokken 08:30 byder vi på en formiddagsbuffet med brød, pålæg og juice. Hele dagen vil der være vand, kaffe, the og frugt.

Klokken 12:00 til klokken 13:00 byder vi på frokost inklusive en sodavand.

Husk at tilmelde dig og dine kollegaer til Synsmessen 2023.

Privat besøgende

Fra klokken 15:00 er du som privatperson meget velkommen til at besøge Synsmessen 2023. Vi byder på vand, kaffe og the indtil klokken 18:00, hvor du har rig mulighed for at mødes med de fleste forhandlere af synshjælpemidler i Danmark, samt også opleve en god håndfuld foreninger og interesseorganisationer.

Der er ingen omkostninger forbundet med deltagelse. Du skal selv sørge for transport. Tilmelding er påkrævet, da det er nødvendigt for os at vide hvor mange deltagere der kommer.

Er

Forhandler

Er du forhandler af synshjælpemidler, tjenester eller lignende, og har du lyst til at præsentere dine produkter for fagprofessionelle og private? Vi tilbyder muligheden for at have en stand på Synsmessen 2023. Du kan forvente en stand på omkring tolv kvadratmeter, inklusive strøm og forplejning i form af vand, kaffe, the, formiddagsbuffet og frokost.

Er du interesseret, send os en e-mail for at høre mere og få oplyst priser.

Du har som forhandler mulighed for at stille din stand op fra klokken 07:00. Der bliver åbnet for dørene til besøgende klokken 09:00.

Forening

Vil du eller din forening være en del af Synsmessen 2023 har du nu muligheden. Vi tilbyder en lav pris til dig/jer som forening, hvis I har lyst til at møde fagprofessionelle og private, og tilbyde jeres interesse.

Som forening eller interesseorganisation tilbyder vi muligheden for at have en plads med et cafébord og / eller et almindeligt bord. Du kan forvente en stand på omkring seks kvadratmeter. Er du interesseret, send os en e-mail for at modtage flere oplysninger.

Du kan gøre klar i udstillingslokalet fra klokken 07:00. Der bliver åbnet for dørene til besøgende klokken 09:00.