Spring til indhold

Find din invitation

Vær opmærksom på at finde den invitation der passer til dig. Du kan vælge mellem synsprofessionel, privat besøgende, forhandler eller forening.

Synsprofessionel

Som synsprofessionel og/eller fagperson i synsverden inviteres du til Synsmessen 2024. Vi byder velkommen til en hel dag med forhandlere og foreninger som alle står klar til at vise dig og dine kollegaer de nyeste og spændende synshjælpemidler. Foreningerne vil præsentere de muligheder og tjenester og interesser som de har og tilbyder. Som noget ret unikt har vi sørget for at Synsmessen 2024 er gratis. Der er altså intet gebyr for deltagelse: Du/I skal blot sørge for transporten til Odense Congress Center.

Synsmessen 2024 slår døren op for dig/jer klokken 09:00, torsdag den 12. september 2024. Vi byder velkommen i et stort udstillingslokale i midten af Danmark. Der vil ydermere være god plads og mulighed for at kunne mødes med kolleager og samarbejdspartnere, og udveksle erfaringer og få inspiration.

Samtidigt med at dørene slås op byder vi på en formiddagsbuffet med brød, pålæg og juice. Hele dagen vil der være vand, kaffe, the og frugt.

Klokken 13:00 til klokken 14:00 byder vi på frokost inklusive en sodavand.

Husk at tilmelde dig og dine kollegaer til Synsmessen 2024.

Privat besøgende

Fra klokken 14:00 er du som privatperson meget velkommen til at besøge Synsmessen 2024. Vi byder på vand, kaffe og the indtil klokken 17:00, hvor du har rig mulighed for at mødes med de fleste forhandlere af synshjælpemidler i Danmark, samt også opleve en god håndfuld foreninger og interesseorganisationer.

Der er ingen omkostninger forbundet med deltagelse. Du skal selv sørge for transport.
Tilmelding er ikke påkrævet, men det vil være en stor hjælp i forhold til planlægningen af arrangementet.

Forhandler

Er du forhandler af synshjælpemidler, tjenester eller lignende, og har du lyst til at præsentere dine produkter for fagprofessionelle og private? Vi tilbyder muligheden for at have en stand på Synsmessen 2024. Du kan booke en stand med et almindeligt bord på cirka seks kvadratmeter, som kan opgraderes med flere borde til cirka tolv kvadratmeter, inklusive strøm og forplejning i form af vand, kaffe, the, formiddagsbuffet og frokost.

Er du interesseret, send os en e-mail for at høre mere og få oplyst priser.

Du har som forhandler mulighed for at stille din stand op fra klokken 07:00. Der bliver åbnet for dørene til besøgende klokken 09:00.

Forening

Vil du eller din forening være en del af Synsmessen 2024 har du nu muligheden. Vi tilbyder en lav pris til dig/jer som forening, hvis I har lyst til at møde fagprofessionelle og private, og tilbyde jeres interesse.

Som forening eller interesseorganisation tilbyder vi muligheden for at have en plads med et cafébord og / eller et almindeligt bord. Du kan forvente en stand på omkring seks kvadratmeter. Er du interesseret, send os en e-mail for at modtage flere oplysninger.

Du kan gøre klar i udstillingslokalet fra klokken 07:00. Der bliver åbnet for dørene til besøgende klokken 09:00.