Spring til indhold

Hjælpemiddeludstillingen 2019

  • af

Hjælpemiddeludstillingen var startskuddet. Det var den første udstilling som blev stablet på benene ud fra et samarbejde mellem to forhandlere, LVI Danmark ApS og Instrulog A/S. Samarbejdet kom på baggrund af stilhed i Synsbranchen hvad angik udstillinger og arrangementer, som de to forhandlere ønskede at gøre noget ved. På kort tid blev Hjælpemiddeludstillingen 2019 skabt med hjælpe af simple værktøjer. Tilmelding var nødvendig for at sørge for gode rammer, og den del sørgede Google Forms for. Navneskilte blev produceret i Microsoft Word og information, såsom selve invitationen og kontakt til tilmeldte skete via e-mail og telefonisk.

Der var enkelte, dog tydelige udfordringer som der skulle tages højde for. Eksempelvis var det vigtigt at besøgende ikke skulle betale et gebyr for at deltage. Ønsket var at så mange som muligt kunne deltage, og kravet om betaling eliminerer ofte. Der blev derfor fokuseret på en udstilling uden deltagergebyr.

Hjælpemiddeludstillingen 2019 var kun for synsprofessionelle – fagfolk som mere eller mindre dagligt beskæftigede sig med synsrelaterede hjælpemidler og opgaver. Arrangementet løb af stablen tirsdag den 17. september 2019, hvor ti forhandlere med i alt 24 medarbejdere stod klar til at tage i mod hele 134 tilmeldte synsprofessionelle.

De ti forhandlere var: Butik KIK, Hjælpemidler for Handicappede A/S, Instrulog A/S, ITECH ApS, LVI Danmark ApS, Lysoglup ApS, NOTA, On Sight Vision ApS, TopVision ApS samt V.I. Data.

Hjælpemiddeludstillingen 2019 blev afholdt i Odense Congress Center.